fbpx

Sadržaj

[Izašla je nova verzija] Naučili smo jezike, dodali fleksibilan stop booking…

Uvijek može bolje

Čim su prve rezervacije počele stizati, pitali smo vlasnike restorana što još dodati, dopuniti, poboljšati ili izbaciti iz programa. I evo, mjesec dana kasnije uskrsnula je nova, poboljšana verzija Book me a table. Pogledajte što je sve novo…

Svaka rezervacija i na emailu

Od danas možete uključiti opciju da vam program pošalje svaku rezervaciju i na vašu email adresu.

U sekciji Restorani, odaberite Izmjena podataka restorana (osnovni podaci) te označite da želite primati svaku rezervaciju na email:

Poruke gostima

Od sada možete gostima, odmah prilikom rezervacije, ostaviti neku važnu poruku kao što su npr. Uvjeti otkazivanja, koliko traje sitting time, da primate samo gotovinu… Ukratko, bilo kakva poruka koja je važna vama i gostima, koja će spriječiti nezadovoljstvo ili negativne recenzije.

Poruka se pokazuje kad gost odabere datum i sat rezervacije:

Stop booking sat

Odredite i zaključajte sat u danu, nakon kojeg više gosti neće moći rezervirati stol za taj dan.

Početna postavka je 00:00, ali možete odabrati bilo koji sat u danu npr. 12 sati. U tom trenutku gost više neće moći napraviti rezervaciju za taj dan (naravno, neometano će moći rezervirati buduće termine). Kada zaključate sat nakon kojeg više nema rezervacija, na email će vam stići popis rezervacija za taj dan, posložene po datumu i sekcijama restorana.

Pričamo Hrvatski i Engleski 

Book me a table. je trenutno lokaliziran za hrvatski i engleski, što znači da možete dodati opis, sekcije, te napomene za goste po radnom vremenu na oba jezika.

Do lokalizacija možete doći klikom na link dolje kod svih sekcija koje zahtijevaju prijevod:

Ili odabirom nove sekcije:

Više ne trebate unositi telefon i email gosta

Od sada više ne trebate unositi telefon, ni email gosta kad interno upisujete rezervacije. Vlasniku restorana to više nije obvezan podatak, ali gost i dalje treba ostaviti svoje kontakt podatke. Također kad odaberete datum i sat rezervacije, sustav će vam automatski izbaciti stanje zauzeća.

Gosti najprije biraju gdje žele sjediti

Promijenili smo redoslijed kojim gost bira rezervaciju – kako svaka sekcija restorana može imati svoje radno vrijeme i sezonu, gost sada najprije bira Sekciju restorana (unutra, van ili posebno iskustvo kao npr. wine tasting, oil tasting…), pa tek onda datum, sat i broj osoba.

Novost pri unosu rezervacije je i podatak o broju djece.

Sitting time više ne ograničava vrijeme rezerviranja

Od sada možete isključiti opciju sitting time i dopustiti da radno vrijeme restorana ili blokiranih sati u danu bude isto kao i vrijeme rezerviranja.

U sekciji Restorani, odaberite izmjena podataka restorana (osnovni podaci) te označite da ne želite da sustav umanjuje krajnji sat rada za sitting time.

U praksi to znači da ako ste stavili da restoran radi od 08:00 do 12:00h, Vrijeme sjedenja stavite na 2h, a Interval rezervacije svako pola sata sustav će gostima davati mogućnost da naprave rezervaciju do -2h od kraja radnog vremena. Dakle od 8:00 do 10:00 će se moći rezervirati.

Ako ne želite da sustav umanjuje kraj radnog vremena za Vrijeme sjedenja onda odaberite opciju da to ignorira (u Osnovnim podacima restorana):

50€/mjesečno

Prvi mjesec besplatno.
Možeš odustati u svakom trenutku.

Naplata kreće od sljedećeg mjeseca.
Preuzmi kontrolu nad svojim rezervacijama još danas!

Želiš program za rezervaciju, ali nemaš vremena to namještati?